Arrangerer verdensmesterskap i onanering i Norge – premiepott på 75.000 kr.


Hvor fort onanerer du? Ja, nå skal det faktisk måles hvem som onanerer raskest i verden. Konkurransen går av stabelen for første gang noensinne i Oslo, 17 juli. Den som er raskest stikker av med hele 75.000 kr.

I tillegg til 75.000 kr i premiepott stikker vinneren også av med denne!for første gang noensinne i Oslo, 17 juli. Den som er raskest stikker av med hele 75.000 kr.

Foregår i Oslo

Oppmøte er på Karl Johan hvor store telt vil bli satt opp. Her er det satt opp private «rom» bygget på samme måte som stemmebokser på valgdagen.

Her du du skjermet fra alle andre rundt deg, det eneste de kan høre er stemmen din.

Måler farten

I hvert rom er det et adapter; en farstmåler som måler hastigheten på hvor raskt du onanerer.

Apparatet måler farten på alt som er i bevegelse opp til en hastighet på hele 499 km/t og det skal mye til for at du er så rask – nærmest umulig.

Slike private avlukker vil bli brukt under verdensmesterskapet i onanering.

Slike private avlukker vil bli brukt under verdensmesterskapet i onanering.

Folk fra hele verden deltar

– Det er ventet folk fra hele verden, vi har allerede folk som kommer fra Sør Korea, Libanon, Florida, Tyskland og Østerike, forteller arrangør Lillian Sullete.

– Det er ingen påmeldingsavgift, her er det bare til å møte opp for de som ønsker. Det er bare til å ta turen til våre store flotte blåfargede telt på Karl Johan i Oslo, 17 juli mellom kl 13.00 og 17.00.

Vinneren kan stikke av med en slik pokal

Nyheten har spredt seg som ild i tørt gress på Facebook, så vi håper på godt oppmøte, forteller arrangør Lillian Sullete og Norges kroppsforbund som står bak arrangementet.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!