Australsk politimann brutalt overfalt og seksuelt misbrukt av kengeru


Ifølge Canberra Morning Herald skal politimannen ha blitt offer for et brutalt overgrep av seksuell karakter når han forsøkte å stanse en løpsk kenguru.

Angrepet skal ha funnet sted kl. 02:15 lokal tid natt til fredag, da politiet rykket ut etter at beboere i området ble skremt av en inntrenger på eiendommen sin.

Politifolkene ankom stedet der de fant en ekstremt aggressiv kenguru som de skal ha forsøkt å skremme vekk fra området uten hell.

– Han hoppet opp på min makker, sparket han bevisstløs, før den begynte å parre seg med han, forklarte betjent Pete Turnbull til reportere. 

Konstabel Malcolm Rudd fikk flere kutt og slagskader, i tillegg til alvorlig hjernerystelse, da en kengeru forsøkte å parre seg med han.

– Han angrep både min makkers bakre og fremre del i et forsøk på å parre seg med han. Jeg måtte bruke tazeren (elektrosjokkvåpen red.anm) på dyret flere ganger, og hadde jeg ikke gjort det hadde nok min partner vært død nå, forklarer en tydelig preget Pete til Canberra Morning Herald. 

Det tok flere minutter før Pete Turnbull forstod at hans partner var i trøbbel, da han befant seg på den andre siden av eiendommen for å snakke med beboerne.

– Når han lå bevisstløs på bakken var det mørkt, og hodet hans var dekket i blod og kengurusperm, forklarer Turnbull. 

Det australske nasjonaldyret er vanligvis ikke aggressiv mot mennesker, men antallet angrep har økt med alarmerende tempo ettersom mennskelig bebyggelse stadig presser kenguruer ut av deres naturlige habitat.

Med en estimert populasjon på over 90 million dyr i 2018, er det nesten 4 ganger så mange kenguruer som mennesker i Australia.

Den forulempede politimannen lå et døgn på intensiven, men er nå skrevet ut og tilbake i aktiv tjeneste.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!