Berit (55) selger hjemmelagde boxere til menn med mikrotiss – reiser hjem på døren og leverer


Det hele kan virke litt sprøtt, men Berit selger utrolige 1000 egenproduserte boxere i måneden til menn med lite utstyr.

Idéen fikk hun da mannen hennes Dagfinn aldri fant perfekte boxere noe sted.

1000 boxere i måneden

– Den geniale ideen fikk jeg da min mann fortalte meg at boxerne jeg kjøpte til han alltid var for stor i størrelsen. Selv har han veldig liten kan man si, uten at vi trenger å gå inn i detaljer. Da bestemte jeg meg først for å høre rundt om i nabolaget om mannfolka ville kjøpt boxere dersom jeg startet med egen produksjon. Det er jo helst eldre menn, men også unge menn i 20-årene som kjøper.

Berit har gjort stor suksess med sin egen boxerkolleksjon for menn med mikrotiss.

– Jeg ligger på mellom 1000 og 1200 solgte boxere i måneden. Det som er spesielt med dem er at de har en liten bulk foran der utstyret deres skal være, slik at den ser større ut enn den egentlig er. Her er det rent bomull som er brukt, av fantastisk god kvalitet, forteller Berit.

Berits boxere kan kjøpes i alt fra enkle pakker til 3pk og 6pk. Berit forteller at hun kommer hjem på døren og leverer boxerne privat. Dersom kunden er villig til å være modell for Berit slik at hun får bilder til produktkatalogen sin får du  avslag i prisen.

– De som stiller som modell får selvfølgelig rabatt mot at jeg kan bruke bildene av understellet deres. Jeg tar gjerne før og etter-bilder som publiseres i katalogen min. Jo mindre utstyr du har, jo mer rabatt får du, så her kan det være penger å spare, sier Berit.

Aldri fått en klage

Av alle de 6.000 boxerne Berit har solgt har hun aldri mottatt en eneste klage. Prisen er stiv, hele 299,- for enkle boxere, 499,- for 3pk og 799,- for 6pk. Grunnen til den stive prisen er fordi hver enkel boxer er håndlaget og sydd for hånd.

Der utstyret skal ligge er det lagt inn en egen lomme som tar henne 2 timer å lage, og som bidrar til at selv menn med mikrotiss slipper å fryse nedentil på vinteren.

Boxerne er ment for menn som har under 8 cm utstyr.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!