Daniel (22) har spandert øl på jenter hver helg men aldri fått seg et ligg – nå vil han aldri mer på byen


Daniel (22) fra Stavanger forteller om usikre jenter på byen i denne ukens helgeoppslag.

Daniel som kommer fra Stavanger har spandert for over 6000 kroner bare denne måneden. 6000 kroner av sine egne penger på øl til jenter han treffer på byen.

Selv forteller han at han hver helg prøver å komme i buksene på jenter han spanderer på, uten å lykkes.

– Jeg kan ikke forstå hvorfor jenter er så sjenerte og tilbakeholdene. Jeg går ut på lørdager og jeg kan lett spandere for 1500 kroner på bare en jente. Det tar meg kanskje 10 minutter før jeg bestemmer meg for hvem jeg vil spandere på. Først spør jeg hvordan de har det og hvordan det går. Så om alderen før jeg spør om de vil ha noe å drikke. Jeg går bort i baren og kjøper det de vil ha. De blir jo glad og sånt. Men rett før stengetid så forsvinner de. Det er helt utrolig.

– Nå sist helg brukte jeg 2.500 kroner på en jente og hennes venninne. Jeg trodde jeg skulle få ha trekant den lørdagen men det ble jo ikke slik. De fikk hver sin champagne og noen shots, totalt 2.500 kroner vil jeg tro. Rett før stengetid måtte jeg på toalettet, de lovet meg å vente utenfor, men de var borte vekk da jeg kom ut.

Daniel forteller at dersom jenter tar imot drikke fra andre så må de nesten gi et ligg som takk for at du spanderte. Daniel kan ikke forstår hvorfor jenter oppfører seg slik de gjør.

– Tar man imot drikke fra andre så ligger man med dem. Det er på en måte slik at man ikke tar imot penger for da selger man seg. Men dersom man tar imot drikke for flere tusen av noen, da burde man kunne ligge med dem som takk for at du gjorde kvelden min perfekt. Jeg føler jenter lurer meg, jeg bruker så mye penger på jenter på byen men får aldri noe igjen.

– Jenter er så løse at jeg spyr, forteller Daniel.

Alkoholekspert uenig

Alkohol-ekspert Sigrid Lumpel forteller at det Daniel gjør er helt feil.

– Dersom du velger å spandere på andre så må du ikke forvente at du får noe tilbake, ihvertfall ikke at jenter blir med deg hjem slik at du kan komme i buksene på dem, Daniel burde skamme seg.

Aldri mer på byen

– Jeg kommer aldri mer til å gå på byen. Jeg kaster bort penger, helt unødvendig spør du meg. Jeg skal heller begynne med hjemme-fester så får vi se om det hjelper. Jenter må slutte å kreve så mye før jeg får komme i buksene på de, forteller Daniel.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!