Dette toalettsetet er livsfarlig – berit (52) satte seg bom fast i to timer


Det kan virke som et luksuriøst toalettsete i tre, men det er livsfarlig ifølge Berit (52) fra Hardanger. Da den livsglade epleplukkeren fra Hardanger kjøpte seg nytt toalettsete i helgen, virket det som hele hytten fikk en bedre glans og stil.

Satt bom fast

Berit betalte en hyttenabo 200 kr for at han skulle sette setet på plass på det eldre toalettet som har stått i hytten siden 1991.

Da hun i 16.00 tiden på lørdag var ferdig med å plukke nydelige hardangerepler skulle hun ta seg en velfortjent pause.

Hun tok seg en tur på toalettet og der satt hun seg bom fast. Her tilbrakte Berit hele to timer før naboen kom tilbake for å låne en gressklipper. Magnar som oppdaget skrikene fra Berit som satt bom fast på toalettet måtte hjelpe henne løs.

Livsfarlig toalettsete

– Dette toalettsette burde ikke vært til salgs på markedet. Nå kjøpte jeg det på et loppemarked på en skole i Bergen før jeg tok turen til hytta, men det skal de få i retur. Jeg ante fred og ingen fare, men bom fast ble jeg sittende. Hadde jeg vært litt opp i årene hadde jeg sikkert falt i koma eller fått panikk, men jeg beholdt heldigvis roen. Jeg vil fraråde alle å kjøpe slike toalettseter i tre.

Salgs og avdelingsleder for Sunicom toalettseter i Norge, Mortel Hellestad, forteller at her må det ha skjedd en feil fra Berits side. Enten er det bakdelen hennes som er for stor ellers er det toalettsetet som er montert feil. Dette toalettsetet er av basis-eik og jeg har aldri hørt at noen har hatt problemer med de.

Dette er solide toalettseter som er trygge og god, dessuten tåler de opp mot 300 kg før det eventuelt skulle komme noen sprekker.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!