Etterlyser mann som glemte igjen 1500 kondomer på Bergen lufthavn Flesland


Hittegodskontoret ønsker nå kontakt med mannen som glemte igjen 1500 kondomer på flyplassen.

Det var i dag kl. 14:45 at vektere på Bergen lufthavn Flesland ble tilkalt da fant en koffert uten tilsyn stående på herretoalettet i avgangshallen.

Ingen bombe

Etter et grundig søk av den gjenglemte kofferten ble det avgjort at det ikke var snakk om farlig gods eller eksplosiver, men 1500 kondomer av merket Durex.

Hittegodskontoret etterlyser nå eieren av en koffert med 1500 kondomer som kan ha glemt igjen bagasjen sin på toalettet.

Et spesielt funn

– Dette er jo et noe spesielt funn, så vi håper at eieren melder seg snarest. Det er snakk om kondomer til en verdi av nærmere 30.000 kroner, og vi ønsker naturligvis en prat med eieren. Det er ikke naturlig å frakte med seg 1500 kondomer i kofferten når du skal ut å fly, så en oppklaring rundt funnet er ønskelig sier vakthavende ved Bergen lufthavn Flesland.

Det er usikkert om mannen var på vei ut av landet eller ankom lufthavnen nylig. Kondomene ligger nå oppbevart på hittegodskontoret og kan hentes av eieren.

– De er av merket Durex og ut fra det vi kan lese på pakningene er de kjøpt i utlandet. De må hentes innen en uke, hvis ikke går koffert og innhold til destruering, sier NIna Vestby, leder på hittegodskontoret.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!