FORSKNING: BMW-eiere har minst penis og lyver 1092 ganger i året


45.000 stolte bileiere i Europa deltok i august i en undersøkelse som gikk ut på hvor ofte de lyver. Bileierne måtte svare på hele 12 spørsmål elektronisk og 4 av spørsmålene lød som følger:

– Har du løyet til kvinner du ikke kjenner om størrelsen på utstyret ditt før?
– Hvor stor er din penis, oppgi svaret i cm.
– Hvilken bil eier du akkurat nå
– Hva er prisen på bilen din

Av de 45.000 som deltok i undersøkelsen var det 42.000 som var stolt eier av BMW. 2.000 hadde Audi, de resterende 1000 hadde andre merker. Hele 95% av de med BMW hadde oppgitt et svar på under 10 centimeter i erigert tilstand på spørsmålet om hvor stort deres utstyr var. Cirka 2% hadde svart de ikke vet.

På spørsmål om hvor ofte BMW-eiere lyver til kvinner fortalte 75% at de hadde løyet om bilens verdi fordi de ikke ville fortelle kvinnen om at bilen var i dårlig stand eller av lite verdi. Det var også personer som hadde svart at de må lyve på bilens verdi for at ikke kvinner skulle se på de som fattig.

BMW-eiere er mer tilbøyelige til bevisst å lyve for å gjøre seg selv bedre. Resultatene er omtalt i nettutgaven av Independent, og viser at BMW-eiere gjennomsnittlig lyver hele 1092 ganger i året, noe som tilsvarer cirka 3 ganger for dagen.

Den vanligste løgnen BMW-eiere bruker er «bilen koster utrolig mye». På andreplass av løgnene BMW eiere bruker kommer «jeg har veldig stor penis».

Kjenner du noen med BMW? Send de dette innlegget.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!