Gladnyhet for alle kvinner: cannabis-tamponger redder deg fra mensenkramper – nå kommer de til Norge


Sliter du med kramper når du har mensen? Da har vi gode nyheter til deg.

Fiora, et selskap som jobber med innovative cannabisbaserte medisiner, har nettopp lansert cannabis-tamponger for å hjelpe kvinner som er plaget med sterke smerter når de har mensen.

I de land hvor THC er lovlig vil tampongene inneholde dette også, og de vil derfor gjøre brukeren høy. Det viktigeste stoffet er dog CBD – et annet stoff fra cannabisplanta, som har beviselig god effekt mot nettopp kramper og smerter.

Tampongene hjelper musklene til å slappe av, utløser lykkehormoner i hjernen, og demper smerten. De hjelper derfor også mot PMS-symptomer som sinne og dårlig humør, så dette er kanskje gode nyheter for menn også?

– I Norge lanserer vi disse cannabistampongene veldig snart. Norge er et veldig spennende marked ettersom det er lov å importere CBD-produkter til eget bruk fra EU-land, selv om cannabis i utgangspunktet er ulovlig, sier John Loyd i Fiora. 

Dette er dermed en gladnyhet for alle kvinner som sliter med smerter når de har mensen, men prislappen er riktignok ganske høy: 349,- kroner pluss porta og tollgebyr tilkommer, for en pakke med fire tamponger.

– Målet vårt er at kvinner skal slippe å lide i fosterstilling mens de plager mannen sin for alle mulige tjenester mens de har mensen. Utgiftene på godteri kommer nok ikke til å synke, ettersom cannabis er kjent for å øke apetitten, men du får i alle fall en kone i bedre humor, påpeker John Loyd. 

 

Kommentarer

Lik & del med dine venner!