Hilde (39) vant 17 millioner i Lotto – gir bort 1 million og en Harley til den som blir hennes kjæreste


Det å vinne i Lotto er noe de fleste av oss drømmer om. Da Hilde vant 17 millioner fikk hun sjokk, men det var fremdeles en ting som manglet.

Da Hilde vant 17 millioner fikk hun et spørsmål fra Norsk Tipping om hva hun ville bruke pengene på. Svaret hennes har fått mange i Norsk Tipping til å le:

– Mannfolk og Pepsi Max, sier Hilde bestemt. 

– Jeg var glad der og da, da alle lottotallene gikk rett inn. Jeg ble jo så klart glad. Men hadde jeg bare hatt en mann i livet mitt som jeg kunne delt med, da hadde jeg vært lykkelig.

– Hva skal jeg med så mye penger alene? Hadde jeg hatt en mann i livet mitt hadde han fått biff hver dag. Jeg har kanskje brukt 300.000 kr, som gikk til innkjøp av en Harley Davidson og på McDonalds-mat de siste 3 månedene, men noe mer enn det har det ikke gått penger til. Harley Davidson har jeg kjøpt i håp om å lokke til meg et mannebeist, ler Hilde.

Hilde har kjøpt en Harley for å lokke til seg et mannebeist.

Vil kjøpe seg kjæreste

– Jeg tror faktisk jeg ville kjøpt en kjæreste om det er mulig? Om det er en mann der ute som leser dette så er jeg faktisk villig til å kjøpe meg en brukt mann for en million. Det er ingen krav, men du må elske meg for den jeg er, ikke for pengenes skyld, da er det på hode og ræva ut, forteller Hilde.

Hilde som ble singel bare en måned før hun vant 17 millioner kroner har blitt oppringt av ekskjæresten flere ganger daglig.

Her har han blant annet påstått at han ikke mente å slå opp og at det bare var en spøk for å se hvor lei seg hun ble, noe ikke Hilde hadde tatt seriøst.

– Jan Roger slo opp da jeg ikke var med han på en fest på jobben. Jeg som er dårlig i beina var ikke i noe dansehumør så såpass må han forstå. Han ringte på natten og fortalte det var over og ut, jeg ble lei meg men tok det ikke så tungt, vi hadde bare datet i vel tre måneder.

Hilde forteller at du må kunne tilfredstille henne seksuelt dersom du skulle være en potensiell kjærestekandidat.

– Jeg har noen morsomme fantasier jeg har lyst til å prøve ut, men det kan vi snakke mer om under fire øyne når jeg finner meg den riktige mannen, sier Hilde. 

Sa du ikke at det ikke var krav da, Hilde?

– Et krav må jeg da få ha, jeg har pengene, sier Hilde bestemt. 

Dersom du føler at Hilde er en gullgruve og at du kan tilfredstille henne kan du kontakte henne på [email protected]

Kommentarer

Lik & del med dine venner!