Ingeborg (34) fra Sandefjord advarer kvinner mot å gi sugejobb – fikk til slutt skjeve tenner


Ingeborg, som aldri før hadde gitt menn oral før, begynte med aktiviteten når hun fikk seg kjæreste i januar 2018.

Kjæresten Ståle har alltid vært fascinert av kvinner som tør å by på seg selv, som gjerne er litt villdyr i senga. Da Ingeborg fortalte Ståle at hun aldri har utført oral før, fortalte Ståle at det ikke var noe å frykte.

Da Ingeborg for første gang ga kjæresten oral fortalte hun at det gjorde vondt i kjeven. Ståle skal ha forklart at det ville gå over, og at alt er ubehagelig i starten.

Slik var det altså ikke.

– Det var helt jævlig forferdelig, det var et smertehelvete. Jeg merket det på hele meg, jeg så meg i speilet hver gang etter at jeg hadde utført oral på Ståle, tennene mine gikk mer og mer fra hverandre, forteller Ingeborg.

– Jeg følte meg meg forferdelig, det var som om tennene ikke følte seg velkommen i munnen min, jeg angrer på alt, forteller Ingeborg.

Ståle forteller at det bare er morsomt, men at han ikke vil at Ingeborg utfører mer oral på han før hun har fikset på tennene.

– I det siste har det føltes ut som en kanin står å biter meg i forhuden, det er ikke særlig tiltrekkende, sier Ståle med et glis.

Ingeborg kan ikke forstå hvordan tennene har blitt så skjeve som de har blitt. Hverken tannlegene hun har gått til eller venner har svaret på det.

Ingeborg advarer nå kvinner mot å utføre oral.

– Ståle kan bare glemme flere sugejobber fra meg, utbryter Ingeborg.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!