Katt gjorde Rikke (29) gravid – nå går bilder av den unike katten verden rundt


Den 29 år gamle kvinnen fra Fredrikstad har klart det umulige. Katten Blanko gjorde henne gravid. Rikke er den tredje i verden som har født et barn hvor et menneske har paret seg med et dyr.

Det var i januar i år at den 29 år gamle kvinnen måtte til legevakten da hun hadde kraftige magesmerter. Da hadde hun gått i flere dager med smerter hun til slutt ikke taklet. Hos legevakten fant de ingenting, hun ble dermed sendt til sykehuset for nærmere sjekk.

Fikk sjokk

På sykehuset kunne overlege Mikkel Frydenberg fortelle at kvinnen var blitt gravid. Rikke kunne ikke forstå så mye, da hun ikke hadde hatt samleie med noen på flere måneder. En uke senere ble Rikke igjen sendt til ny sjekk, da hun konstant hadde magesmerter. Etter nærmere titt med røntgen fant legene ut at noe uvanlig vokste inni magen til Rikke.

Kattebarn

Rikke gikk igjennom flere behandlinger men valgte å ikke ta abort, da hun er imot dette. Lite ville hun forstå om hva som ventet den 29 år gamle kvinnen. Etter flere sjekker og undersøkelser viste det seg at Rikke hadde et foster i magen men bare 50 % var mennesklig. Rikke følte seg redd og uvel i flere dager, magen hennes vokste ikke som den skulle. Etter flere uker med undersøkelser med røntgen og behandlinger kunne legene konstantere at Rikke hadde et kattefoster i magen.

Kan ha blitt angrepet om natten

Rikke forteller at det som kan ha skjedd er at katten må ha antastet henne når hun sov. Rikke som alltid sover uten undertøy kan forstå katten, men ikke hvordan det går ann å bli gravid med en katt. Selv forteller hun at døren inn til soverommet alltid er lukket.

– Jeg fikk blanko da han var en liten baby katt, at han kan ha prøvd seg på meg når jeg sov er ubegripelig. Jeg kan ikke fatte og forstå hvordan det i det hele tatt kan ha skjedd, men nå er det ikke så mye jeg kan gjøre med den saken ettersom at jeg har fødet.

I følge Trude Lyngestad er dette noe som bare skjer i 1 av 100 milliarder tilfeller. Så langt er det kjent at det kun er to tilfeller at dette har skjedd før. At det nå har skjedd med en Norsk kvinne er ubegripelig. Om vi kan være stolt eller flau over det som har skjedd med Rikke er en annen sak, forteller Trude.

Skal leveres til en dyrehage

Rikke har bestemt seg at den spesielle katten nå skal få seg et nytt hjem i en dyrehage. Hvilken dyrehage det blir har hun ikke bestemt seg for helt enda.

– Jeg har hatt katte babyen i en uke nå, men føler nå det er på tide at den leveres til en dyrehage. Flere dyrehager har allerede tatt kontakt, så jeg skal se hvem som får overta den. Jeg føler den vil få det bedre der, jeg har jo fremdeles traumer hver gang jeg må mate baby katten. Blanko har jeg allerede kvittet meg med, den ble solgt på finn.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!