Lottomillionær pågrepet – dumpet avføring på sjefens plen


En 54 år gammel mann fra Geilo er siktet for skadeverk etter å ha dumpet flere tonn avføring på sjefens eiendom.

Mannen vant for få uker siden førstepremiepotten i Vikinglotto.

– Vi mener det er påfallende at mannen skulle gjøre dette mot sin arbeidsgiver kun uker etter at han vant i lotto, sier arbeidsgiverens advokat.

Mannen har forklart i avhør at han gikk til innkjøp av 3 tonn avføring med formål om å dumpe det på sin arbeidsgivers plen. Han har dermed kommet med en uforbeholden tilståelse.

En lastebil møtte opp kl 06:15, og dumpet avføringen i hagen. Entreprenøren som hadde leid ut lastebilen til mannen har forklart til politiet at han oppfattet mannen som oppegående og normal, og at han ikke var klar over formålet hans.

Politiet kom raskt til stedet etter at en bekymret nabo ringte på grunn av en lastebil som rygget over hagegjerdet og inn på eiendommen.

Mannen ble på stedet etter ugjerningen, og når politiet ankom stedet skal mannen ha hatt latterkrampe. Han tilstod raskt overfor patruljen at han hadde gjort det.

– Han forklarte at han hadde jobbet for sin arbeidsgiver i 17 år, og at hans sjef hadde behandlet han svært dårlig gjennom hele arbeidsforholdet. Han mente dette var en passende hevn, og at han ikke lenger var bundet til sin arbeidsgiver etter gevinsten i Vikinglotto, forteller operasjonsleder ved Nordre Buskerud politidistrikt, Gunnar Karlstad.

Mannen holdes ikke i varetekt, men kan vente seg en innkalling til retten.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!