Mann alvorlig skadd av elektrosjokk etter å ha brukt elektrisk vibrator i badekaret


Mann alvorlig skadd av elektrosjokk etter å ha brukt elektrisk vibrator i badekaret

En 52 år gammel mann fra Drammen er innlagt ved Oslo Univeritetsykehus etter at han ble kritisk skadd av elektrosjokk da han benyttet en elektrisk vibrator i badekaret.

Kona skal ha varslet AMK om hendelsen kl. 23:40 natt til tirsdag etter at hun hørt et skrik fra badet. Kona fant mannen bevistløs og med alvorlige brannskader på store deler av kroppen.

Når ambulansepersonell ankom stedet fant de raskt ut av hva som utløste elektrosjokket – en meget kraftig elektrisk vibrator som var koblet rett på strømnettet hadde kommet i kontakt med vann.
Mannen ble fraktet til Oslo Universitetsykehus der tilstanden nå beskrives som kritisk men stabil.

I følge ambulansepersonellet er ikke dette første gang de rykker ut til slike hendelser.

– Denne mannen var veldig heldig. Slike ulykker kan faktisk ta livet av folk. Vi anbefaler ingen å benytte slike leketøy i nærheten av vann, sier utrykningsleder Johan Madsen hos medisinsk nødsentral i Buskerud.
Mange tilfeller av elektrosjokk i badekar

Det forekommer hvert år flere titalls ulykker i forbindelse med uvettig bruk av strøm i nærheten av badekaret. Vanligvis er disse hendelsene forårsaket av radioer, hårtørkere ol. som kommer i kontakt med vannet. Det er dog ganske uvanlig at slike ulykker forårsakes av vibratorer og denne typen leketøy.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!