Oslo-kvinne sang så falskt i dusjen at politiet måtte rykke ut etter flere naboklager


Politiet måtte i går kveld rykke ut til en adresse i Oslo etter flere naboklager. Politiet hadde fått flere meldinger fra frustrerte og skremte naboer som hørte kattelignende skrik fra en leilighet.

Naboene skal ha bekymret seg for at kvinnen ble utsatt for vold eller at en rekke katter var i fare etter gjentatte høylytte skrik og hylelyder som var vanskelige å beskrive.

Da politipatruljen ankom stedet klokken 23.27, viste det seg at det var en helt annet situasjon.

Sang i dusjen

En 20 år gammel kvinne som bodde i leiligheten hadde tatt seg en dusj, men sier at hun kanskje kan ha sunget litt for høyt. Kvinnen hadde også fortalt at sangstemmen hennes kanskje ikke er den beste, men når hun er i dusjen har hun en vane for å synge for full hals.

Den unge kvinnen hadde nettopp fått lønn og var derfor spesielt glad for at det snart var helg, opplyser operasjonsleder Gunnar Leikvoll til Aftens Tidende.

– Vi forstår at naboene ringte oss. Når vi kom inn i oppgangen hørtes det ut som om noen torturerte katter. Det er viktig å ringe oss dersom du er bekymret for liv og helse, selv om det kanskje viser seg å være en ufarlig situasjon. Det er bedre at vi sjekker en gang for mye.

Tilbakemeldinger fra publikum

– Vi setter pris på tilbakemeldinger fra publikum. Denne gangen viste det seg å bli en komisk slutt på hendelsen, og det ga oss noe morsomt å skrive om på Twitter, men man vet aldri når det faktisk dreier seg om liv og død. Hylene vi hørte lignet ikke på lyder et menneske kan lage, sier operasjonsleder Gunnar Leikvoll.

Delta-gruppen rykket ut

Etter flere tips om det som kunne oppfattes som tortur bestemte operativ leder seg for å kontakte politiets taktiske gruppe  – Delta, som rykket ut til åsstedet med flere tungt bevæpnede politifolk. Politiet har fått kritikk på sosiale medier etter hendelsen, på grunn av ytterligere bråk i bygården, samt at to inngangsdører ble totalskadd da Delta tok seg inn med motorisk rambukk.

Politiet hevder på sin side at de så det nødvendig ettersom de trodde mennesker ble torturert i i boligen.

– Vi så det nødvendig å tilkalle Delta, ettersom vi mistenkte at personer ble utsatt for tortur i bopelen. 

Politiet har allerede fått kritikk i media etter dagens hendelser. Tidligere i dag sendte politiet ut 2 helikoptre, flere Delta-grupper med maskingevær, og en rekke bevæpnede politibetjenter omringet barneskoler etter at en mann med softgun ble observert i skogen.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!