Par innlagt på sykehus etter at mannen satt fast hodet i kvinnens vagina


Et par ble transportert til sykehuset i en svært vanskelig posisjon i går kveld etter at en mann på en eller annen måte satt fast hodet i kona sin vagina under det som bare kan kalles en farlig seksuell lek.

Tom og Janis Morrison, et ungt par fra den lille byen Greensboro i Alabama, ringte nødtelefonen rundt kl. 22 i går kveld for å be om en ambulanse.

Samantha Irving, operatøren som tok samtalen, sier at hun trodde det var en vits da han forklarte situasjonen.

– Kvinnen fortalte meg at mannen hennes hadde falt, og at hodet hans nå ble sittende fast i hennes vagina. Jeg trodde virkelig at det var en gruppe tenåringer som prøvde å lure oss, forteller Samantha Irving til Daily Report.

På tross av operatørens tvil valgte hun å sende ut en ambulanse til stedet. Ambulansepersonellet oppdaget raskt at situasjonen virkelig ikke var noen spøk.

Bill Austin fra Greensboro Paramedic Services, som transporterte paret til sykehus, hevder paret lå nakne på senga og var delvis dekket i blod.

– Kvinnen skrek i smerte hver gang mannen forsøkte å flytte på seg, men han hadde jo halve ansiktet begravd der og det så ut som han gikk gjennom litt av et helvete, fortalte Bill Austin til Channel 4 News etter hendelsen.

Paret ble transportert til det nærliggende Hale County Hospital, hvor leger kunne separere paret.

Janes Morrison led av alvorlig indre blødning, men er nå stabil, mens mannen hennes slapp unna det hele med noen blåmerker. I tillegg har et team av psykologer vurdert paret, og mener de kan komme til å få posttraumatisk stresssyndrom etter hendelsen.

Hendelser som denne er faktisk ganske uvanlige, men hundrevis av par blir fraktet til sykehuset hvert år i USA etter å ha sittet fast sammen under samleie.

Ifølge data innsamlet av US Department of Health and Human Services ble 3 213 par innlagt på sykehus for slike problemer over hele landet i 2015 og 3 789 i 2016.

Ifølge de samme dataene er Morrisons det første paret som skal bli innlagt på sykehus fordi et hode sitter fast i en vagina siden oktober 2007.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!