Per-Ove (37) er jomfru – gir bort Nintendo DS med Pokemon til den som vil ta jomfrudommen hans


Per-Ove (37) fra Ås, en kommune i Follo i Akershus, har i alle år vært opptatt av dataspill og Nintendo DS. Så mye at han ikke har hatt tid til å få seg en kjæreste. Nå derimot, har Per-Ove fått nok.

Han forteller at han la ut en annonse på Finn.no der han søkte en kjæreste. Først la han ut at han betalte for den som meldte seg, men da ble annonsen slettet. Da Per-Ove la ut annonsen på nytt og lovte bort Nintendo DS istedenfor penger, ble annonsen igjen slettet.

Nå har han lagt den ut på Facebook. Så langt er det ingen som har meldt seg, heller ingen har reagert på posten hans.

– Det er 0 likes der sist jeg sjekket, nå gir jeg snart opp. Jeg har brukt alt for mye tid på Pokemon og sånne dumme spill, det har tatt all min fritid. Tid jeg kunne brukt på å få meg en kjæreste. Jeg har spilt så mye at jeg har ikke fått meg en kjæreste.

Per-Ove forteller at han er jomfru, noe som ikke skyldes utseende hans eller hvordan han er som person, men fordi han har brukt mye tid på å fange Pokemons på Nintendo-maskinen sin. Per-Ove som bor i morens kjellerleilighet med to katter forteller at han nå vil gi bort Nintendo-maskinen som er en Nintendo 2 DS. Denne koster i underkant av 1.400 kroner.

– Jeg er nødt å kvitte meg med maskinen nå, jeg skal ha meg en kjæreste før jeg fyller 40. Jeg har to nydelige katter, en av dem kan den som melder seg få. Så lenge du bor med meg da, hehe. Jeg er ikke så kresen men litt sånn modellaktig gjør ikke noe. Min mor lager utrolig god kaffe så her er det ingen grunn til å ikke melde seg dersom du er glad i kaffe.

– Du kan også sove på sofaen om du ikke føler deg trygg i samme seng som meg de første ukene om du ønsker det. Jeg er en utrolig snill ungkar og har ingen problemer med å bruke toalettet når du dusjer. Dersom du ikke har faste pupper kan du arve noen av mine mors BH’er, hun har vært så grei å legge bort de hun ikke lenger bruker, for at jeg skal kunne gi de til en av mine fremtidige kjærester. 

– Jeg føler det blir mye dill dall her nå, men her er det bare til å melde seg, jeg biter ikke, forteller Per-Ove. 

Han legger også ved at han har scooter og ikke bil. Dersom du føler at Per-Ove er en spennende kar kan han kontaktes på [email protected]

Kommentarer

Lik & del med dine venner!