Snart får du bot dersom du ikke kjøper sjokolade til kjæresten når hun har mensen


Sterke menstruasjonssmerter kan senke livskvaliteten. De fleste kvinner får smerter i nedre del av magen, og noen ganger i ryggen og beina, like før eller under menstruasjonen. En ting derimot som de fleste kvinner føler lindrer smertene er sjokolade.

– I sjokolade er det en del næringsstoffer som kvinner mener lindrer litt av mensensmertene, man får litt trøst og hygge når man hiver i seg sjokolade, forteller Ida Dykeland i Norsk helsesenter.

Nå ser det ut som du vil få bot dersom du ikke kjøper sjokolade til kjæresten din dersom hun har mensen.

Norsk helsevesen infomerer at det i fjor var over 3300 tilfeller der politiet måtte rykke ut til kjærestepar som kranglet fordi mannen ikke hadde eller ville gi henne sjokolade.

I et samarbeid med politiet ser det nå ut til at det vil bli pålagt å kjøpe med sjokolade hjem fra butikken dersom du vet at kjæresten din har mensen.

Kraftig bot

Den nøyaktige prisen din kjære må betale er ikke helt fastslått enda, men vil ligge på mellom 1800 og 2200 kr. Dersom din kjære ikke kjøper sjokolade med hjem til deg vil du kunne få det levert på døren når den nye ordningen trer i kraft.

Vårt tips til mannfolk er: KJØP SJOKOLADE!

Kommentarer

Lik & del med dine venner!