Stein (51) tagget ekskonen i et bilde av en nakenrotte – ble utestengt fra Facebook på livstid


Stein (51) fra Flekkefjord i Vest-Agder forteller at han angrer på det han gjorde, men at det nå er for sent.

Stein (51) ble singel bare 2 uker før julaften da ekskonen fikk nok. I en lang periode hadde Svein tagget ekskonen forskjellige bilder på Facebook. Ifølge konen var det aldri noen kjærlighetsbilder eller bilder som omhandlet det.

Fikk til slutt nok

Flere ganger hadde ekskonen til Svein fortalt han at han måtte slutte å tagge henne i bilder hun ikke ville bli tagget i.

Blandt bilder Svein tagget henne i var en strandet hval, døde blekkspruter og en åpnet leverpostei boks som var åpnet og utgått på dato, denne var det en forbruker som hadde lagt på veggen til stabburet sin Facebook profil.

Svein forteller at han ikke mente noe vondt i det, men konen er ikke i tvil.

– Det at Svein tagger meg i bilder av en strandet hval er nok fordi vi ikke ofte hadde samleie, de gangene vi hadde oss så lå jeg bare der. Det med leverpostei boksen som var utgått på dato var nok ment at underlivet mitt var utgått på dato. Han kan gjerne prøve å vri seg unna men det var nok det han mente, forteller ekskonen Ingebjørg.

Da konen våknet morgenen 10 desember logget hun inn på Facebook. Der var det en notifikasjon fra Svein om at han hadde tagget henne i et bilde av en nakenrotte. Da fikk Ingebjørg nok. Selv mener hun at det er slik Svein ser på henne som naken. Ingebjørg rappoterte det til Facebook og et par timer senere ble Svein utestengt fra Facebook. Nå får han ikke kommer seg inn igjen på profilen, noe ekskonen er glad for.

Føler seg urettferdig behandlet

Svein forteller at han ikke kan forstå hvorfor han ble utestengt av Facebook. Selv mener han at bildene han tagget ekskonen i, ikke var noe vondt ment. Da jeg så Ingebjørg ble lei seg og pakket tingene sine lo jeg bare. At hun ikke kan tåle slikt er bare latterlig. Nå er dette toget gått så da får jeg finne meg en ny, en som forstår en spøk eller to, forteller Svein.

Ikke lov å tagge andre i krenkende poster

Dersom noen føler seg krenket eller lei seg i det venner tagger deg i kan du rappotere det. Om Facebook mener det var riktig gjort at du rappoterte vil posten bli slettet og vedkommende få en utestengelse som kan vare i 24 timer og helt opp mot 30 dager. I verste fall kan vedkommende bli utestengt fra Facebook dersom man bryter retningslinjene gjentatte ganger.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!