Torleif (72) og sønnen Nils (48) får ikke hastigheten de betaler for – får ikke sett sett po*nhub


– Telenor forstår ikke vårt behov.

Det er en oppgit Torleif (72) og Nils (48) fra Drøbak vi møter denne ettermiddagen. Helt siden de flyttet inn i den nye leiligheten sammen har de hatt problemer med treigt internett. Før de flyttet inn ble de lovet fiber, noe som skulle vise seg å være et mareritt.

Bredbånd via fiber betyr høy fart og svært stor kapasitet i nettet til alt du og familien ønsker å gjøre. Fiber har lik opp- og nedlastingshastighet og oppleves som svært stabilt.

Sønnen får ikke sett ferdig videoer på por*hub

– Min sønn som er 48 år har et behov da han er singel. Vi ble lovet et stabilt og raskt nett som burde takle det meste av gjøremål på internett. Nå har ikke jeg så mye behov for internett, men når jeg har min sønn i hus som er på disse datingsidene for at han skal finne seg et kvinnfolk, så burde internetthastigheten kunne klare å laste inn slike sider. Jeg betaler 699 kr i måneden for noe jeg ikke får. Min sønn sitt største problem er at disse videoene på por*hub ikke vil laste, de bare fryser opp. Min sønn får ikke gjort seg ferdig med det han holder på med. Det kan virke som vi kun har internett og fiber for slike griseting, men det er vel opp til hva vi bruker nettet vårt for? er det ikke, forteller Torleif.

Bredbånd og Fiber-ekspert i Telenor, Mikkel Ericson, forteller at linjen kan være ustabil selv om Torleif og sønnen har fiber.

Kan være ustabil linje

Bredbånd og Fiber-ekspert i Telenor, Mikkel Ericson, forteller at linjen kan være ustabil selv om Torleif og sønnen har fiber. Selv om fiber er svært stabilt kan det hende at ting ikke alltid er som det skal. Dersom de mener at videoer fryser eller stopper opp kan de sette ned kvaliteten på videoen ved å trykke på tannhjulet, dersom det står 1080P kan de velge en lavere kvalitet som feks 480P. Ustabil linje kan også skyldes uvær, men nå bor jeg ikke i Drøbak så hvilket vær det er der for tiden kan jeg ikke uttale meg om.

Sint og lei

Nils (48) forteller at han er lei, sur og sint.

– Hver gang jeg slår på en video fryser det rett før jeg skal gjøre meg ferdig. Nå trenger ikke jeg ikke fortelle hva jeg mener med det for at noen skal forstå det. Min far betaler 699 kr pr måned for noe vi ikke får, vi er lovet en super rask hastighet, men  sannheten er at jeg har raskere hastighet på mobilen. Jeg tror jeg har sendt Telenor 30 klagemail siste måneden, men de forteller at det kan være været eller at jeg må sette ned kvaliteten på videoene jeg ser. Det de ikke forstår er at det er stor forskjell på 480P og 1080P som er full HD, vi kjøpte fiber for at jeg skal kunne se kvinnfolk i full HD, ikke i gammeldags VHS kvalitet, forteller en oppgitt Nils.

Skal se nærmere på problemet

Bredbånd og Fiber-ekspert i Telenor, Mikkel Ericson, forteller at de skal se nærmere på problemet, men kan ikke love at noe blir fikset da det ikke er feil på linjen.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!