Venninnene har samme bursdag – nå vil de miste jomfrudommen sammen – gir 9.000 kr til den som melder seg


Vennegjengen Grete (40), Nina (41) og Mette (40) fra Bømlo har vært bestevenner helt siden grunnskolen. Grete, Nina og Mette har mye til felles, en av dem er at de har alle bursdag på samme dato, 17 november.

Den glade venninnegjengen har flere ønsker på listen når de har bursdag 17 november.

Sett bort fra fot-massasje og brettspill ønsker de en mann på døren. En mann som kan ta jomfrudommen deres. Hverken Grete, Nina eller Mette har sett en naken mann før, men nå har de bestemt seg for å forandre det. Venninene til Grete, Nina og Mette har samlet inn hele 9.000 kr fra deres egen lomme, som vil ga til jentenes store ønske.

9.000 kr til den som tar jomfrudommen deres

– Vi gleder oss noe helt enormt. Dette har vi ventet hele livet på, dette blir en gøy og spesiell kveld. Vi har bursdag som i seg selv betyr masse kake og drikke, men litt spesielt blir jo. Våres felles venniner har samlet inn 9.000 kr for at vi skal få mistet jomfrudommen vår, jeg blir helt rørt. At vi som har vært venniner helt siden grunnskolen skal få miste jomfrudommen på samme dag på vår egen bursdag har ikke gått helt opp for oss enda. 17 november blir en minnerik dag for oss alle tre, vi mangler bare en mann som kan ta på seg jobben og oppdraget, hehe, forteller Grete.

Gleder seg

Det er litt over to måneder til, men jeg har ikke fått sove særlig mye siden jeg fikk høre om gladnyheten. Jeg går med sommerfugler i magen. Jeg har sikkert prøvd 15 forskjellige kjoler, hvilken jeg skal gå med på den store dagen vet jeg ikke. Det blir stor stas, først kake og drikke med våres felles venniner og så mister vi alle jomfrudommen når kvelden kommer.

– Jeg tror Nina gleder seg mest, hun har jo kjøpt inn sånn glidemiddel eller hva det heter allerede, forteller Mette.

– Den gjennomsnittlige samleiedebutalderen i Norge er 17 år for jenter og 18 år for gutter. Noen har så klart samleie for første gang lenge før de er 17, og andre har etter de er 18. Det viktigste er å kjenne på når, og med hvem, du selv har lyst til å ha deg. Folk må ikke fokusere på statistikken, mist jomfrudommen når du føler tiden er inne, forteller Jannike Grindheim i Norsk samleiesenter.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!