Willy (58) fra Geiranger svelget vannmelonfrø – nå vokser det vannmelon i magen hans!


Willy (58) fra Geiranger opplever nå noe som kun skjer med én av 800 millioner mennesker! Det vokser nemlig en frukt ut av vannmelonfrøene han har spist i magen hans.

Det var forrige helg at Willy hadde tre venniner på besøk og ting gikk ut av kontroll.

– Det gikk litt ut av kontroll dette her ja, ler Willy. Vi startet med grilling, så var det frem med sprit og cider. Det gikk jo mye alkohol nedpå, Sissel og Merethe drikker jo som to maskiner. Sissel som da er en av mine venninner lagde en artig vannmelon-BH til meg, så det ble jo en liten photo shoot av meg i den, ler Willy.

Willy forteller at han svelget alle frøene den kvelden og at han tre dager senere begynte å få mageproblemer.

– Jeg fikk først kraftig diarè som ikke gikk over. Senere samme kveld måtte jeg ta meg en tur til legevakten, og Sissel kjørte meg. Hos legevakten ble det gjort røntgenundersøkelser. Legen på jobb, en veldig hyggelig dame som heter Mette, fortalte at noe grodde inni meg. Først lo jeg, så forstod jeg alvoret. Sissel fortalte Mette at det kunne være vannmelon inni meg, før hun brøt ut i latter.

Willy ble videresendt til sykehuset for nærmere undersøkelser. Der kunne overlege Atle Nyquist bekrefte det utrolige: Willy hadde en vannmelon som vokser i magesekken.

– Det skjer svært sjelden, men i spesielle tilfeller kan små vannmelonplanter vokse frem fra frø som har blitt spist. Siden 1966 er det kun registrert 9 slike tilfeller, og Willy er første og eneste nordmann som har opplevd dette, forteller overlege Atle Nyquist.

Dårlige prognoser for Willy

– Det som vil skje videre er at vannmelonen vil fortsette å vokse. Det vil nesten kunne oppleves som en graviditet bortsett fra at melonen selvsagt ikke sparker. I noen tilfeller vil også brystene begynne å vokse som følge av hormonforandringer, og i verste fall vil han begynne å produsere vannmelonjuice fra kjertlene i brystene. Dette er en såkalt autoimmun reaksjon på fremmedlegemer i kroppen.

– Når den er stor nok må Willy opereres med keisersnitt for å fjerne vannmelonen. Det finnes ingen behandling som kan stoppe veksten når den først har startet. Dette er jo ikke noe vi regner med skal skje, ler overlege Atle Nyquist.

Willy forteller at han er forbanna på Sissel som lagde vannmelon-BHen, og hevder han ikke hadde spist frøene hvis ikke det ble så mye fokus på vannmelon-BHen under festen.

– Det var en gøy og spesiell kveld, men jeg kommer aldri til å spise vannmelon igjen. Det blir spennende å se hvordan dette jævelskapet inni magen min utvikler seg, selv om det skal bli godt å bli kvitt det, ler Willy.

Vannmelonen er stor nok til å taes ut etter 80 til 85 dager.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!