Willy og Toril inviterer deg på gratis ferie – trenger en reservedatter i sommer


Willy og Toril inviterer til gratis ferie i Spania da datteren deres må jobbe i sommer.

Paret fra Østre Toten i Oppland fylke har gratis flybillet til den som ønsker å være med de på ferie til Spania 19 juni.

Willy og Toril har betalt for et 3 ukers opphold i Cala Ratjada. Her ligger det et voksenhotell med kort vei til sentrum og strand, et pent bassengområde med gratis solsenger og parasoller, samt badehåndklær.

Baderinger og strandleker har Willy og Toril nok av.

Her har de feriert hver sommer de siste 17 årene. Problemet i år er at datteren Marit ikke får dratt sammen med de, fordi hun ikke fikk fri fra jobben.

Derfor søker Willy og Toril nå etter en reservedatter for en 3 ukers periode.

Det eneste du trenger å ta med deg er badeklær, men de trenger du bare ved bassenget.

– Det er en veldig vakker nudiststrand i området, og vi koser oss der mesteparten av tiden, så du kan ikke være sjenert, da går du glipp av en stor del av ferien vår, forteller Willy til Nyhetsbildet.

Alt annet vil Willy og Toril dekke for deg. Fly og hotell er allerede betalt, mat og drikke får du også.

Gjør deg klar til en fantastisk ferie med Willy og Toril i vakre Cala Ratjada.

Willy har også fått Toril med på å gi vedkommende som reiser med dem, 10.000 kr i lommepenger, bare for at de skal få en reservedatter med på årets flotteste sommerferie.

– Vi vil ta med badeballer, armringer og mye annet morro vi har kjøpt inn fra Toys r Us, så denne ferien blir uforglemmelig. Vi kommer til å behandle den personen som blir med som det var vår biologiske datter, og vi vil gjerne kalle deg Marit selv om du heter noe annet, forteller Willy.

Willy lover å ta deg med på barer og utesteder dersom Toril sovner tidlig på kvelden.

– Jeg liker å danse, det er jo morro. Jeg er spandabel så gode drinker vil det bli mye av. Min favoritt må bli Strawberry daiquiri, den går det mye av om sommeren.

Avreise blir fra Oslo, 19 juni.

– Det eneste du trenger er litt badetøy, men vi gleder oss mest til å dra på nudiststranda, så hvis du ikke har en bikini gjør ikke det noe for oss, forteller Willy.

Hvis du vil bli med på ferie med Willy og Toril må du sende en e-post til totenkosepar2000@online.no med bilde av deg selv.

Kommentarer

Lik & del med dine venner!